Hua Hin

Hua Hin on kaupunki ja rantalomakohde Kaakkois Thaimaassa. Lennot Hua Hin:iin tehdään yleensä Bangkokin kautta. Jos käytät Finnmatkoja niin silloin lennetään Finnairin reittilennolla, joka on astetta mukavampi kuin tilauslennot. Tilauslennot ovat niitä, joissa matkustajat hakkaavat käsiään yhteen kun kone on laskeutunut. Myös monet muut matkayhtiöt käyttävät Finnairin reittilentoja Thaimaan matkustajien lennättämiseen. Samalla lennolla voi olla matkustajia paitsi Hua Hiniin ja Bangkokiin niin myös Pattayalle, Koh Sametiin ja Cha Am:iin.

Shoppailu Hua Hini:ssä
Hua Hinin suurin ostoskeskus on Market Village, joka sijaitsee pari kilometriä etelään kaupungin keskustasta eli on aivan sopivan kävelymatkan päässä. Hua Hinissä on rakenteilla muitakin suuria kauppakeskuksia, mutta tätä kirjoitettessa ne eivät vielä olleet valmiita.
Market Village ostoskeskusassa on lukuisia pieniä ja suurempia kauppoja. Edullisimmat vaate ostokset voi tehdä kauppakeskuksen käytävillä olevissa poistomyynneissä. Niitä ei ole kauppakeskuksessa vakituisesti.
Market Villagen suuresta Tesco Lotus kaupasta löydät kaikki länsimaisetkin elintarvikkeet, leipää ja muita viljatuotteita on runsaasti tarjolla.
Hua Hinin jokapäiväiset iltamarkkinat tarjoavat myös hyvän tilaisuuden tehdä ostoksia. Siellä löytyy kaikkea vaatteista CD ja DVD levyihin. Aitoa ja kopioita. Hinnoista voi vähän yrittää tinkiä.

Ostoksille Bangkokiin
Monet Hua Hinin matkoista tehdään yhdistelmämatkoina Bangkokiin, jolloin osa matkasta ollaan Hua Hinissä ja osa matkasta Bankokissa. Katso sivu: omatoimimatka.
Jos haluat vain tehdä ostoksia Bangkokissa, niin silloin kannattaa tehdä vain päivämatka. Jos olet liikkeellä vähänkin isommalla joukolla niin silloin kannattaa vuokrata auto ja kuljettaja. Kuljettaja odottaa yleensä samaan hintaan koko perilläolon ajan. Odottamista eivät koe työksi lainkaan ja moni on itsekin tyytyväinen jos pääsee Bangkokin suuriin ostoskeskuksiin. Älä ihmettele, jos poimivat matkalle mukaan vaikka jonkun ystävänsä.


Leave a Reply

Your email address will not be published.